Ureaplazma

Dobrý den,byla mi po dlouhodobých problémech s výtoky a mykozami zjištěna Ureaplazma.Dostala jsem s přítelem DoxyHexal 100mg po 12 hodinách na 21 dní. Stačí tato léčba aby se infekce vyléčila? Slyšela jsem,že někdy to nezabere.A neměl by se udělat rači kontrolní stěr?Gynekolog mi řekl že kontrola se nedělá. Aby jsme si to zase s přítelem nepřehazovaly.Děkuji za vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, třítýdenní léčba je naprosto dostatečná, pokud jste léčbu užívali oba, není důvod se obávat nové infekce.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: