Ureaplazma

Dobrý den. Před časem u mě byla nalezena ureaplazma nad 10/4 a byla léčena antibiotiky summamed 500 - při čemž klesla ( je už pod 10/4),ale je tam furt. Je proto možné,že mi furt bude bránit v otěhotnění ???Snažíme se už skoro rok.A mužu být s ureaplazmou trvale neplodna nebo jen dočasně ? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, ureplasma sterilitu nedělá, není překážkou v otěhotnění.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: