Ureaplazma

Dobrý minulý rok v dubnu mi při stále se vracející mykoze byla zjištěna Ureaplazma.S partnerem jsme se přelečily Doxybene na 21 dni po 12 hod.Kontrolní stěry mi provedeny nebyly. Ale s mykozama jsem trpěla neustále, změnila jsem gynekologa a ve stěrech stále Ureaplazma 10/4 dostaly jsme Ofloxin na 10 po 12 hod.stěry pořad pozitivní.Partner se nechal vyšetřit a on je zdraví. Já dostala Klacid na 10 dní a zase pozitivní výsledky. Citlivost na ty atb je,ale nevím proč mi to nezabírá. Jak se úspěšně vyléčit a má to vůbec cenu do sebe rvat tolik Atb?Četla jsem že existuje plazmový generátor, co ničí bakterie v těle, jestli nepodstoupit tuhle terapii nebo přírodní léčbu. Děkuji za vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Přírodní léčba sama o sobě těžko bakterie zničí o plasmovém generátoru jsem neslyšel ale nezní to důvěryhodně jediná cesta je skutečně kultivace a citlivost a potom dostatečné dlouhá léčba obou partnerů až do negativní kontroly Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: