Ureaplazma a spermiogram

Dobrý den. Chtela jsem se zeptat na ureaplazmu - byla nalezena u me i partnera a následne preléčena antibiotiky summamed 500 ( já i pritel jsme vybrali 3 balení )Po mém kontrolním steru u gynekoligčky jsem dopadla dobre.No partneruv spermiogram nedopladl nejlíp.V záveru se pise ze vetsina defektu je zpusobena ureaplazmou nebo mykoplazmou.MAI 2,3.Je tedy mozné ,ze antibiotika nezabrali nebo po preléčení trvá nejakou dobu,nez se spermiogram dostane do porádku ???

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spermiogram může být infekcí ovlivněn a obvykle trvá nějakou dobu, než se zlepší. Pokud je chlamýdie negativní, tak další léčba není potřeba

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: