Ureaplazmata

Dobrý den, asi před měsícem a půl jsem dobrala atb na angínu Rovamycine a po té se mi projevilo pálení v pochvě. Na gynekologii zjistili masivní nález ureaplazmat. Manžel chodí do bazénu a nejspíš jsem je dostala od něj, jelikož jsme si jinak věrní...dostali jsme Doxybene a já i Dafnegin krém do vag. Po 3 dnech zavádění bylo pálení ještě silnější, dr říkal, at to beru i tak 7 dní...žádná úleva nepřišla...když jsem brala doxybene zlepšila se mi moč a přestalo štípání v močové trubici...Ale pálení v pochvě po dobrání všeho mám stále a velmi silné...dnes jsem byla na kontrole..dr udělal stěr a dá mi prý léky až po výsledcích, to pálení je k nevydržení a bojím se aby to nebylo pak chronický, budu čekat na výsledek 5 dní...jsem z toho totálně na dně...může to neustálý dráždění způsobit chronický pálení už napořád? a můžou od toho pomoci jen braní atb, nebo až nějaký globule, co mi k tomu doufám dá? už to trvá v kuse intenzivně měsíc...dr říkal, že jinak v pochvě to napohled vypadá ok, ale když to tam pálí, tak to přeci ok není i podle předešlých výsledků...dá se to trvale aspon vyléčit? Muž příznaky nemá žádný. já beru ještě antikoncepci Maitalon, jinak nic

Odpověď odborníka:

dobrý den, vydžte, uvidí se s výsledky- tyto obtíže nepřechází do chroon obtíží...na zklidnění pochvy si kupte rosagin výplachy, s výsledky pak s vaším doktorem vše doladíte. nezapomínejte hodně pít --a klidně koupit i brusinky- aby se zklidnily moč cesty

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pokud se šíří karcinom prostaty do kostí, pomohou léky i radikální zákrok
Chřipka a kojení
Články: Chřipka a kojení
Pomalu nastává období, kdy...
Ženy v ohrožení aneb Bezbolestný infarkt
Články: Ženy v ohrožení aneb Bezbolestný infarkt
Nejnovější výzkumy odhalily...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: