Ureoplasma

  • Dotaz od: olga mlejnkova
  • Publikováno: 2.3.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, prosím o radu: Po opakovaných zánětech močového měchýře mě bylo zjištěno ureoplasma urealitycum (10 na 4). Lékař mi předepsal atb Doxybene 100mg po 12 hod. Bohužel ale po druhé tabletce mi začalo být nevolno, měla jsem průjem. Ten sice není nijak hrozný, 3-6x denně. Atb beru už 3 den, ale stále mě bolí břicho, pořád mám pocit že se mi chce na stolici a bolí mě žaludek. K Doxybene beru 3x denně Hylak s odstupem min. 2hod. Takže dotaz: mám jít znovu k lékaři a požádat ho o změnu atb nebo se mám pokusit to s Doxy "nějak ustát" a přidat si třeba ještě nějaký lactobacil nebo něco k tomu průjmu (černé ulí, Smeta,Endiaron atd). Ještě podotýkám, že jsem při užívání atb dosud podobný problém nikdy neměla. Děkuji za odpověď. PS: Prosím, spěchá.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zavolejte lékaři nebo jej navštivte, lepší je rozhodně změnit ATB (podle mého názoru), ale poradte se s ním. Hlavně by měl vědět, že máte po ATB takové potíže - proto konzultaci s ním neoddalujte. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: