Ureoplasma

Dobrý den plánujeme těhotenství ale na ureoplasma my byl nasazen ciplox. Je dostatečný na přeléčení? Rádi by jsme po dobrání zkoušeli otěhotnět Děkuji

Odpověď odborníka:

Doporučuji po přeléčení provést kontrolní vyšetření k potvrzení účinnosti léčby a teprve potom začněte plánovat otěhotnění.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: