Ureoplasma

Prosim o radu.Dnes jsem dostala atb Doxybene na pozitvni ureoplasmu a doporucily mi aby partner prisel take na vysetreni, rekli mi ale ze ma prijit az se mnou na kontrolu kterou mam za tri tydny, ale bojim se ze do te doby me muze zas nakazit touto bakterii ??

Odpověď odborníka:

To může. Musíte do té doby vynechat sex nebo se partner musí léčit teď někde jinde.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x