Ureoplasma+gardnerella léčba partnera

Dobrý den. U gynekologa mi byl zjištěny ve stěru Ureoplasma+Gardnerella, předepsán Entizol vag.tabl a Doxybene. Partner dostal jen Doxybene. Není potřeba aby užíval zároveň i Entizol? Mám obavu, aby se to dostatečně přeléčilo. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Entizol v dávce 2x1 tabletu per os by byl pro partnera vhodný. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
dotaz | Od: stanislava | 9.9.2014 10:34
dobrý den pane doktore u lékaře mě před časem zjistili ureoplazmu která se opět vrátila . vzhledem k tomu že jsem alergik mohl by jste mě poradit který lék by mohl být nejúčinější?? lékař mě nyní předepsal azitromycin 500mg
reagovat
re:dotaz | Od: uLekare.cz | 9.9.2014 11:05
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik. V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: