Urgentní pocity k močení

Dobrý den, pane doktore. Mám urgentní pocity k močení, znepříjemňuje mi to dost život. Byla jsem na Cistoskopii, tam mi zjistili úzkou močovou trubici. Navrhovali mi operaci naříznutím trubice. Já jsem na netu našla informaci, že to je jen dočasné řešení. Navíc si myslím že to mám hodně od psychiky. Také jsem byla poslána na neurologii, tem mi nic nenašli ale doporučili magnetickou rezonanci. Z ní mám děsný strach (uzavřený prostor). Jinak žádné jiné klaustrofobické potíže nemám (jsem z ní vyléčená - v roce 1995 Praha) Mohl by jste to prosím posoudit, případně doporučit nějakou léčbu? Příklad, že to je psychické : Trochu se mi chce na malou, zamířím na WC, ale zjistím tam, že je zavřené. Během pár vteřin nastane příšerné nucení. Děkuji.Lada

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tak ve Vámi popisovaném případě je to určitě psychické a pokud by tomu tak opravdu bylo, tak by Vás měl léčit někdo proti úzkostem. Jinak byste měla podstoupit léčbu, kterou Vám navrhl urolog, který má o Vás všechny potřebné informace. Pokud je zúžená močová trubice předpokládanou hlavní příčinou potíží, tak máte možnost jen jejího naříznutí nebo dilatace

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: