Uro-vaxom

Dobrý den, léčím se nějakou dobu na opakované záněty močového měchýře. Na jaře mi v moči zjistili přítomnost bakterií Pseudomonas, Streptokok a Stafylokok. Byla jsem přeléčená Ciploxem 250 (na 10 dní) a poté posláná na imunologii. Lékařka mi napsala Uro-Vaxom, ale po vyzvednutí léku jsem zjistila, že obsahuje lyzát E.Coli. Bude to k něčemu? Začala jsem jej brát a po 4 dnech chodím častěji na WC a mám pocit, že mám MM citlivější. Dělala jsem si papírkový test a byl negativní. Je to možný vedlejší účinek léku? Předem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Uro-vaxom by se měl používat pouze na opakované infekce způsobené E.Coli.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: