Urogenitální mykoplazma

Dobrý den, lékař mi po stěrech zjistil tuto nemoc, léčil mě i mého partnera ant. Doxybene.asi pět dní po dobrání antibiotik se mi příznaky-výtok-vrátily. po třech měsících mi lékař znova nasadil tyto léky a znova i mému partnerovi.A řekl, že si mám s partnerem popovídat o nevěře. Znova jsme je brali a tentokrát mi v 10ti dnech léčby výtok ani úplně nevymizel a nemocná jsem stále. Lékař mi je už nechce předepisovat, že to je nevěrou, ale tím to být nemůže-v těch 10 ti dnech léčby jsem s partnerem ani nic neměla.Na spodní prádlo, ručníky a tak...na to jsem dala pozor a vše vyprala, vyhodila, vyměnila...Urogenitální mykoplazma mě "otravuje" už asi tři roky, je to nepříjemné kvůli příznakům a taky bych chtěla časem děti.Mám i dost špatnou plet a myslím, že to souvisí s touto nemocí. Je možné, že si mé tělo vytvořilo na tyto antibiotika odolnost? Zapomněla jsem se zmínit, že už jsem je brala asi měsíc zhruba před 4mi lety na akné-nepomohly.Co s tím a kam mám jít, když můj gynekolog mi ty léky odmítá předepisovat že už to není možné, že to mít nemůžu a stěry mi taky nechce dělat, že už mu to pojišťovna nezaplatí a že si leda mám celé vyšetření zaplatit sama? Vím, že to ožné je, tuto nemoc provází dost specifické příznaky-myslím výtok.

Odpověď odborníka:

Dobrý frn, Veroniko! Asi Vás moc nepotěším. Hlavně na dálku nemohu být přliš určitý... Je možné že si vaše mykoplasmata z doxybene už nic nedělají. Je lae také možné, že se jedná spíše o nerovnováhu Vašich poševních bakterií a to může chtít víc než jen antibiotika. Konsultujte jiného gynekologa, klidně na vyšším pracovišti.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: