Urolog

Chci se jen zeptat, jaké může mít syn(2,5roku) problémy, když jsme mazali šulinek, kvůli stažení předkožky. Mastí Triamcinolon půl roku, jednou denně. Doktor mě zapomněl informovat o nebezpečí této masti. Nevěděla jsem, jinak bych nemazala. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Problémy by žádné mít neměl. Mast se do těla nevstřebává. Mohlo by dojít akorát k lokálnímu poškození kůže, např. infekce, ale jinak nic závažného.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: