Urologické problémy

Vážení Doktoři.Poprosil bych Vás o radu či pomoc.Jsem 41 let a 3/4 roku se potýkám s bolestí močových cest,prostaty a po užívání antibiotik i nepříjemném pálení konečníku.Konkrétně dle bakteriologickém vyšetření uretra,moč,ejakulát:Escherichia coli,Klebsiella pneumoniae,Enterococcus faecalis,Staphylococcus epidermidis,Streptococcus agalactiae,Staphylococus lugdunensis,corynebacterium sp.Veškeré venerologické vyšetření mám negativní.Bral jsem antibiotika Doxibene,Augmentin,Sumamed,teď Gyrablock cca 12 dní bez efektu.Trochu uzlina,teploty nemám.Při kontrolních odběru většina zmizela.Piju urologické čaje, Wobenzym, vitamíny, dieta, zeleninové šťávy,absolvoval jsem nitrožilně 8x Gluthation,4x vitamín C 15mg. atd.Zaplatil si barokomoru.Mám nepřetržité bolesti a spánek je vysvobozením.Momentálně zkouším slepě Metronidazol na prvoky a parazity.Jsem tak zoufalý,že zkusím Mms. Mám 17kg dole,protože jsem upravil i životosprávu.V konečníku se udělala vysura 1 cm.Vždy po ranní veké potřebě zhoršení.Urolog zatím nepomohl.Uvítal bych pomoc od zkušeného odborníka či ústavu, který by měl zájem a řešení.Udělal pořádné vyšetření např. MRI ,zjistit zdroj infektu ,aby vše mělo hlavu a patu.Je rok 2014,umíme transplantovat srdce plíce atd.Nabízím pro urolog. oddělení 15.000,-Kč na nákup např. nějakého přístroje,když vyřeší mé martírium.Nemá smysl psát o tom,že je člověk vyřazen z normálního života.Nikdy bych neřekl,že přísloví...zdraví je to nejcenější co máme..je tak pravdivé.Dojedu kamkoliv a uvítám jakoukoliv pomoc či radu.S úctou Pavel H.

Odpověď odborníka:

Vážený Pavle, soucítím s Vámi, protože s praxe vím, že záněty prostaty jsou svízelným problémem. Léčba by měla být zahájena antibiotiky, protizánětlivými nesteroidními antirevmatiky a léky na uvolnění močového ústrojí - alfablokátory. Doporučil bych důsledné proktologické vyšetření, zde bývá často příčina. Pomáhají i antidepresiva, masáže, lázně a v poslední řadě operace prostaty

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: