Urologické vyšetření

Chtěl jsem se zeptat, jaká je pravděpodobnost při vyšetření ohledně pohlavních nemocí, že by byly testy vyhodnoceny nebo provedeny špatně. Můj doktor mi provedl dva výtěry a vzal mi moč na testy, které byly nakonec negativní. Jelikož mě někdy při močení píchne, začínám mít obavy ze špatného provedení testů a z toho pro mne vyvstává otázka, zdali se někde nemohla stát chyba. Předem děkuji za odpověď S pozdravem Petr N.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost falešné negativity testů je nízká. Občasné píchnutí při močení není typickým příznakem infekce

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: