Urologicky caj v tehotenstvi

Dobry den, chtela jsem se zeptat, zda skodi v tehotenstvi piti urologickeho caje. Nekde pisi, ze jo, nekde, ze ne. V LEKARNE jsem dostala urologicky caj a jasne jsem prosila at je to v hodne i pro Tehotne. Ale na itnternetu se hovori jinak. TAK sem chtela poprosit o radu, konkretne mam urologicky caj Urosept. Predem dekuji.

Odpověď odborníka:

Problém spatřuji v obsahu zlatobýlu, který se v těhotenství nedoporučuje pro svůj silný močopudný účinek. Nemyslím si sivr, že by Vám tento čaj nějak uškodil (při současném hojném přívodu tekutin), přesto bych Vám jako vhodnější alternativu doporučil spíše čistý brusinkový čaj bez jiných přísad.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: