Urologie

Dobrý den, po návratu z moře před 2 týdny se mi udělal na penisu nějaký výrůstek. Žádný sex. styk nebyl od ledna ani nic tomu podobného ..... čekal jsem dva týdny jestli to zmizí nebo ne, protože nemám důvod k obavám, že by to bylo něco vážného... jinak to nebolí, ani nesvědí, ani se to nezmenšuje, nezvětšuje, kolem penisu je vše ok nic dalšího jsem si nevšiml.... Děkuji Vám za odpověď a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle obrázku nejde nález moc dobře posoudit. Pokud vypadá kůže na pupínku stejně jako v okolí, tak jde o neškodnou záležitost. Jestli vypadá jinak, tak bych doporučil odstranění

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zaháníte trápení jídlem? Známe lepší řešení
Články: Zaháníte trápení jídlem? Známe lepší řešení
Období Vánoc a přelomu roku...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
O bolestech zad aneb Něco tam přece tlačit musí
Články: O bolestech zad aneb Něco tam přece tlačit musí
Velmi často se v poradně...
Alkohol a paracetamol – co tato kombinace může udělat s játry
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x