Urologie

Dobrý den. Asi 2 měsíce mám bolesti zad a jde mi to do pravé kyčle, na neurologii byl menší nález, tak sem chodila na procvičování. trochu se úleva dostavila, ale bolesti se stále vracejí. tak se chci zeptat jestli to nemůže být od ledvin, taky sem ještě prodělala silnou angínu (ospen), pak sem měla krev v moči a nyní se léčím zas z gyn. hlediska, mám zánět (macmiror). V noci chodím 2krát až 3krát močit a i přes den mám častější pocit na močení (a jestli tohle patří k tomu zánětu?) A taky každé ráno musím brzy vstát, protože mně to nutí na stolici jdu třeba 2krát někdy 3krát (to sem dříve neměla). Chci se zeptat jestli by ty moje potíže ještě nemohly mít nějakou souvislost s ledvinami? Děkuji Romana

Odpověď odborníka:

dobrý den, souvislost být může, ale dle popisu nepravděpodobná. častější mikce je pravděpodobně k zánětu moč. měchýře, častější stolice může být k užívání antibiotik.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: