Urologie

Jelikož už asi 3 týdny chodím po doktorech, rád bych se poradil touto cestou. Začalo to že jsem měl bolesti v podbřišku a pálení při močení, šel jsem k obvodnímu, který zjistil v moči zánět a dal mě antibiotika. Po pár dnech braní mě začaly průjmy, takže na základě domluvy mě byly po 7 dnech přerušeny. Následovaly další odběry u obvodní, kde mě byly zjištěny v moči bílkoviny a zvýšené hodnoty kreatininu, proto mě obvodní poslala k urologovi. Ten provedl vyšetřeni(ultrazvuk,prostata) včetně odběrů krve a moči a zjistil mírně zvýšenou hodnotu kreatininu, ale řekl že je to vcelku zanedbatelné.Jelikož problémy s bolením v podbřišku přetrvávaly a stále jsem měl průjmy, doporučil mě po týdnu na interní vyšetření.Nebylo zde nic zjištěno a po kapkách Hylak mě průjem přešel,ale bolení v podbřišku přetrvávalo a pár dní zpět se k tomu přidala i mírná bolest penisu na jedné straně na pohmat. Navštívil jsem znovu urologa, ale nereagoval vůbec, žádné léky mi nedal a řekl že testy byly relativně v normě a pokud to nepřejde do měsíce, navrhoval by stěry v močové trubici kůli chlamýdiím.Jelikož mám ale stálou přítelkyni již 3/4 roku a u té je vše v pořádku, domnívám se že tudy cesta nevede.Prosím o radu touto cestou a budu rád za názor. Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Stěry je potřeba provést v každém případě. nemusí jít o infekci pohlavně přenosnou

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: