Urologie

  • Dotaz od: František
  • Publikováno: 28.10.2014
  • uLékaře.cz

Jsem 19 dnů po operaci hydrokély a stále nemám ješťe zahojenou ránu na šourku.rána stále mokvá uz jsem i vybral antibiotika ale k velkému zlepšení nedošlo. Šourek je snad ještě větší než před operací . Je to k mému věku 62 normální a v jakém časovém horyzontu je možné očekávat hnojení aopadnutí kroku ? Zatím v leže OK ale jak sednu nebo zaćnu chodit tak rána začne pálit jak spálenina . Na sonus v nemocnici řekli že je tam pouze velký hematom . Léky na ředění krve ani jiné neužívám .jaká je další prognóza?

Odpověď odborníka:

Normální to není. Hematom je komplikací, kterou lze řešit buď klidem, antibiotiky a ledováním nebo je nutná operační revize

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: