Urologie - vyhledávání v poradně

[nalezeno 8163 výsledků]

Malý penis

| Dotaz od: Honza

Bude mi za 3 měsíce 15, a mam malý penis (13,5) při erekci. A taky dlouhou predkozku, sama se mi při erekci nestahne. Nejsou nějaké masti aby to šlo samo? Dost mi to vadí.

Velikost penisu odpovídá průměru, co se předkožky týče, pokud ji lze přetáhnout přes žalud a distálněji, co dle přiložené fotografie lze, nemusíte to nějak řešit, promazávání...

 

Porucha ejakulace

| Dotaz od: Radek

Trápí mě problém s množstvím ejakulátu. Nikdy jsem s tímto neměl problém, jsem mladý člověk. Po masturbaci nedochází ani k výstřiku sperma (snižuje to orgasmus), sperma pouze...

Pane Radku, důvodů by mohlo být více. Problémy mohou být způsobeny poruchou nervové či hormonální regulace, také však potížemi v oblasti svaloviny pánve a onemocněním prostaty...

Asi před rokem jsem byl u svého lékaře s tím, že jsem měl několik mazových žláz zvětšených. Lékař mi řekl, že je všechno v pořádku a že si žlázky mohu sám propíchnout a maz...

Váš dotaz předám specialistovi - urologovi. Vyčkejte, prosím, jeho odpovědi. Zatím raději nic nepropichujte, aby nedošlo k zanesení infekce. S pozdravem BB.

Krev ve spermatu

| Dotaz od: Standa

Měl jsem sex a udělal jsem se do ní a jak jsem ho vytáhnul , tak ve sperma byla krev ,mysleli jsme si že to je od ni že sme to dlouho nemeli , ale jenže o 3dny pozdeji jsem...

Stando, krev ve spermatu sice nemusí nic vážného znamenat, ale přesto v tomto případě je urologická kontrola zcela na místě.Je potřeba vyloučit infekci či jiné obtíže...

Krev ve spermatu

| Dotaz od: Matyáš

Je mi 25 let a zhruba před třemi týdny jsem našel malou stopu krve ve spermatu. Dočetl jsem, že nemusí jít o žádnou závažnější věc, jenže asi po týdnu jsem měl nahnědlé sperma...

Matyáši, bohužel takto na dálku těžko soudit, jak udáváte, nemusí se jednat o závažnou diagnozu ale také může, je nyní určitě nutné, aby Vás vyšetřil specialista z Urologie. S...

Stav po obřízce

| Dotaz od: Ondřej

Jsem právě 28 den po obřízce, žádné problémy nemám, jen mě zajímá kdy můžu do bazénu. nebo si napustit s přítelkyní vanu., jak říkám žádné problémy s hojením vše OK.

Nejlépe by stav posoudil Váš ošetřující lékař při kontrole. Nemám možnost ránu a její hojení vidět, proto bude rada obecná. Pokud je rána již plně zhojena, bez jakýchkoli...

Velikost penisu

| Dotaz od: Lukáš

Chci se zeptat, jak fungují prášky VIMAX nebo ExtraSize jestli jde o podvod nebo nebo je něco na tom pravdy ? Mám 18 let a ve stopořeném stavu mám 13-14 cm. Můj lékař mě řekl že...

Obecně je účinnost těchto přípravků pochybná. Velikost penisu je záležitost individuální. Nicméně ničeho se obávat nemusíte, průměrná délka ztopořeného penisu se uvádí mezi 13...

Proteinurie

| Dotaz od: Josef

Omlouvám se. Zapomněl jsem u předchozích dvou dotazů upřesnit, že už od prosince mám bílkovinu v moči. Zjistil mi ji obvoďák a doma si kontroluji moč papírky, mám ji tam stále...

Josefe, nepište, prosím, dotazy na pokračování, znám jen jeden z Vašich předchozích dotazů. K zjištění příčiny proteinurie (bílkovina v moči) bych potřebovala znát Vaši celkovou...

Časté močení

| Dotaz od: Josef

Děkuji za odpověď na můj předchozí dotaz Kromě dotazu, na který už jsem dostal odpověď jsem ve svém dotazu zapomněl zmínit ještě jeden problém. V podstatě mám skoro neustále...

Josefe, Váš předchozí dotaz neznám, nicméně Vám doporučuji navštívit urologa, je třeba zkontrolovat Vaši prostatu. Ve Vašem věku je pravděpodobné, že bude zbytnělá. Dále je...

Trapi ma priesvitny vytok z mocovej rury a obcasne bolesti hradze, taktiez obcasne palenie pri moceni., ak som dlhsiu dobu nemocil. Priznaky sa objavuju hlavne pri dlhom sedeni...

Podle toho, jak problémy popisujete, zvážila by jsem diagnózu chronické prostatitídy, chronického zánětu prostaty, který by se takto projevovat mohl, a může být i babakteriální...

Začátkem února, tedy před necelýma dvěma měsíci mě pobolivalo v krku, řešila jsem to pouze pastilkami. Bolest se ale dále rozšířila, nemohla jsem polykat a hrozně mě bolelo...

Ivo. Co se týká Vašeho problému s močením - pokud Vám gynekolog diagnostikoval počínající zánět močového měchýře a Vaše obtíže se zhoršily, Ciplox si určitě nasaďte. Dále...

Červené tečky na penise

| Dotaz od: Jakub

Po masturbaci jsem jsem ve sprše nalezl na celém žaludu červené tečky a taky na vnitřní straně předkožky (bolí to při doteku).Chtěl bych se zeptat jestli to půjde vyléčit doma.

Jakube, mohlo by se jednat o kvasinkovou infekci. Doporučila bych vám zkusit lokálně aplikovat antimykotika ( např. Canesten nebo Clotrimazol krém -volně prodejné). Pokud se...

Problém při sexu

| Dotaz od: Martin

Chci se zeptat je mi 22 let a s přítelkyni jsem asi rok. 3/4 roku jsme měli styk bez jediného problému poslední dobou mi casto během toho umře. Čím by to mohlo byt? Když si to...

Pane Martine, je pravděpodobné, že jak říkáte jste myšlenkami mimo a na sex se nekoncentrujete. Zkuste si také sex něčím zpestřit. Jistě se u Vás nejedná o erektilní dysfunkci...

Varikokéla

| Dotaz od: Ján

Chcel by som sa opýtať mám teplotu semenníkov 36,4 stupňov a cítim aj teplo na miešku a mám ho červený dočítal som sa že teplota miešku by nemala byť taká vysoká mala by byť...

Jene, máte pravdu, že teplota varlat by měla být nižší a to cca 34,4st.C z důvodu správného dozrávání spermií. Pokud je varle zarudlé, hřeje a je bolestivé, určitě co nejdříve...

Asi před měsícem se mě začali oběvovat jakoby bilofialové tečky ze spod penisu prvně jedna a teď už jich je víc,prosím o radu co s tím mám dělat?? Díky

Doporučila bych vyšetření na kožním či urologii. Máte i jiné příznaky? Např. svědění oblasti, bolesti? Neměl jste nechráněný styk (s neznámou osobou)? Mohlo by se jednat o formu...

Pálí mne občas ústí močové trubice, nezávisle na močení. Není to výrazné, ale spíš ,,o tom vím". Pil jsem urologický čaj, užíval urinal akut, ale beze změn z vyšetření v moči...

Vzhledem k charakteru potíží, které popisujete, i přes negativní nález v moči, by jsem ještě doporučila výtěr z uretry na chlamýdie, ureaplazmata a mykoplazmata, provede urolog...

Bílé pupínky na žaludu

| Dotaz od: Tomáš

Delší dobu mám problém se streptokokem v močové trubici, začalo to bílými pupínky v oblasti uzdičky, kdy jsem se dočetl, že jsou normální. Postupně mě však ale začal žalud v...

Tyto pupínky jsou opravdu normální kožní záležitost. Není to nemoc. Vše vypadá zcela normálně

Podrážděná sliznice žaludu

| Dotaz od: Tomáš

Obracím se na Vás s dotazem z oblasti urologie. Již zhruba 5 týdnů mám nepravidelně problémy, začalo to podezřením na infekci močových cest (pálení v ústí močové trubice...

No asi bych to svedl na ten furolin, po něm takové potíže být mohou, každopádně se měla vyšetřit moč, udělat stěry ještě před nasazením toho furolinu že... aby se vědělo o jaký...

Zánět varlat

| Dotaz od: zdeněk

Už 14 dní mám pálení při močení,často chodím na toaletu,před 3 dny bylo sperma hodně růžové až červené a po třech dnech je sperma žluto hnědé s chuchvalci a řídké vlastně vodové...

Pane Zdeňku, dle popisu máte zánět varlat, mohla mu předcházet i močová infekce. Váš lékař udělal odběr moči a to i na mikrobiologické vyšetření, kde dle Vašeho popisu s E.Coli...

Včera večer když jsem přišla z angličtiny, hned jsem se šla do SISu podívat jak mi vyšel sobotní písemný test. Dopadl OK, a mi jsme si s mamkou cvakly skleničkou vína, ale jak...

Ivo, pokud nepociťujete pálení nebo řezání při močení, je to normální. Kdyby písemka dopadla špatně a zapíjela jste žal, na věci by to nic neměnilo. Nicméně chápu, že jste nás o...

Bolesti penisu při erekci

| Dotaz od: Michal

Už asi 3 týdny mě z ničeho nic začal bolet penis při erekci jakože uvnitř zhruba uprostřed...v klidovém stavu nic nebolí ani při močení a ani při ejakulaci...stane se i že mě...

Doporučila bych navštívit urologa. Mohlo by se jednat o zvětšenou lymfatickou cévku. Blíže na Váš dotaz odpoví specialista z naší konzultační ambulance. Jeho odpověď...

Chtella jsem se zeptat co se semnou děje když nějak asi od neděle (23.4.)chodim pořád na záchod a když se vymočim tak se vymočim jen trochu a vždycky ke konci to tak trochu bolí...

Pravděpodobně se jedná o zánět močových cest. Doporučuji navštívit svého praktického lékaře se vzorkem moči. ten provede základní biochemickou analýzu a zjistí, zda se v moči...

Fialový žalud

| Dotaz od: Martin

Zpozoroval jsem, ze mám takovou nezvyklou barvu žaludu, takovou zarudlou az fialovou(viz obrázek). Může se jednat o kvasinky nebo to může byt třeba namozene po styku? Žádné...

Pokud toto zbarvení máte po styku, opravdu se domnívám, že problém je způsobený otokem a zvýšeným prokrvácením žaludu během styku. V případě přídatných obtíží doporučuji...

Bulka na varleti

| Dotaz od: Jiří

Objevila se mi na levé straně šourku bulka o velikosti 1 krát 1cm.Bulka je pohyblivá a není měkká. Docela mě to znepokojuje.

Jiří, doporučuji neprodleně navštívit lékaře!!! Může se jednat o vážné onemocnění varlete a je zcela nezbytné podstoupit vyšetření! Můžete jít přímo na urologii nebo požádat...

Už čtvrtým dnem mne trápí jeden intimní problém. Mám narudlý žalud a vytváří se kolem něj takový bílý povlak, který nejde setřít. Mažu už 3 dnem canestenem. Trochu to občas...

Canesten nanášejte 2x denně, je potřeba léčit dostatečně dlouho - celkem 14 dní. Noste také bavlněné prádlo, snažte se zabránit zapaření příslušných míst. K mytí používejte jen...

Problém s předkožkou

| Dotaz od: David

Je mi 14let a mám problém s předkožkou viz. foto. Pohlavní styk jsem neměl, není možné že je to třeba následkem suché masturbace ? Nevím z čeho jiného to může být, prosím o radu.

Davide. Nepíšete, jaký konkrétní problém s předkožkou máte. Pokud Vám nelze předkožka přetáhnout zpátky přes žalud, jedná se o parafimozu/ zúžení předkožky a je nutná časná...

Snížení chuti na sex

| Dotaz od: ondra

Asi před 9 měsíci jsem dostal chlamydie, které byly léčeny antibiotiky cca měsíc a půl. Léčba proběhla úspěšně, ale od té doby se mi zdá jakoby jsem přestal mít chuť na sex...

Ondro, nemyslím si, že by Vaše obtíže nějak souvisely s chlamydiovou infekcí a následnou léčbou antibiotiky. Obtíže by spíše mohly souviset s Vaším chronickým onemocněním...

Před deseti dny mi byla provedena cystoskopie močového měchýře. Vše bylo v pořádku ale včera mi řekli že mám zánět močového měchýře. Další den jsem si všiml bolesti varlete a...

Petře, jděte na urologii, kde Vám udělají ultrazvuk varlat a nadvarlat a zjistí, zda jde o zánět. Pokud se bude jednat o zánět, změní Vám eventuelně antibiotika. Hezký den

Pupínky na penisu

| Dotaz od: Jakub

Čas od času se mi na žaludu objeví červené pupínky, nebolí, nesvědí, samy po jednom, dvou dnech zmizí. Je možné, že je to nadměrnou intimní hygienou (obyč. mýdlem) nebo tyto...

Jakube, nepíšete, jak často se Vaše obtíže objevují. Podle obrázku se mi to jeví spíše jako mykoza, při ní ale bývají i doprovodné příznaky jako pálení, svědění a obtíže se...

[nalezeno 8163 výsledků]
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: