Usg prsu

Dobrý den, lékař napsal tohle a teď nevím jestli mám uvažovat tedy o té extirpaci. Oboustranně fertilní aktivní žl. s dysplastickými změnami středního stp., vlevo paramammil. Těsně při okraji dvorce, v ZK patrně v místě velmi drobné rezistence hypoechogenní ohraničené vs solidní ložisko s náznakem dorsálního zesílení signálu velikosti kolem 7 x5 mm vs benigní etiol. V axilách smíšené uzlinky. Dop. opakované ko ev uvažovat o extirpaci, ložisko je těsně pod povrchem Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Každá změněná tkáň z organismu se má odstranit. Jistotu stran diagnozy dá jen mikroskopické vyšetření. Navíc je útvar těsně pod povrchem, o to snadnější bude výkon.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: