Ušní, nosní krční

Před 14ti dny jsem měla angínu ( léčba Penebene) a cca před týdnem jsem si čistila ucho smotkem ( nevím zda to má souvislost s tím čištěním) a zalehlo mi. 3 dny jsem zkoušela Peroxid ale nic, není to úplně zalehle jako třeba když tam mám vodu, jen tak lehce, a vždy při polknutí nebo zívnutí praskne a vteřinu je OK. Byla jsem u ORL, vyšetření sluchu OK, vyšetření nosu OK, vyšetření krku OK a v pravém uchu za bubínkem říkal tomu " něco tam roste" a v v lékařské zprávě mám napsáno, že za bubínkem mám zarudnutí lemované hlenem. Vyšetření na katar prý v pořádku. Řekl, že neví co to může být, nenapsal mi na to nic jen KO za 14 dní. Mám strach co by to mohlo být zda něco vážného a taky už mi to dost leze na nervy. Nevíte co by to mohlo být? popřípadě nějaké kapky co by mi neuškodily? Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Někdy může přetrvávat po infekci, kterou jste prodělala, pokud by se stav zhoršil, bylo by nutné ORL vyš. dříve.

MUDr. Alena Malíková
MUDr. Alena Malíková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ambulance praktického lékaře, A- Medicos, s.r.o., Zlín

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Magický cholesterol – víte, kolik je ho ve vaší krvi?
Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Články: Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Bolest je často chápána...
Orgasmus u ženy
Články: Orgasmus u ženy
Příčin, které způsobují, že...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina žaludku – i zde je cílená léčba užitečná
Články: Rakovina žaludku – i zde je cílená léčba užitečná
Přestože se výskyt rakoviny...
Změkčení stolice přináší úlevu od bolesti
Články: Změkčení stolice přináší úlevu od bolesti
Pacienty s hemoroidy a...
Krevní obraz
Články: Krevní obraz
Krevní obraz je laboratorní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: