Uspíšení ms

Dobrý den,jedu v létě na dovolenou a vychází mi to tak, že mám přímo v den odletu dostat ms (mám ji velmi pravidelnou). Chtěla bych ji nějak uspíšit, dr. mi předepsal norethisteron, ale vzhledem k tomu, že bych na dovolené chtěla mít spíše ovulaci než odsunovat ms, nevím jak toho docílit. Odsunovat bych tak musela asi 3 týdny, což tak dlouho norethisteron brát nechci. Myslíte, že je možné, kdybych si ještě tento cyklus vzala antikoncepci od prvního dne ms a vysadila ji o týden nebo necelý týden dříve, že bych dříve dostala ms? Anebo i tak bych ji dostala až 28. den? Kdyby to šlo takhle udělat, měla bych pak ještě měsíc aby se tělo dalo do normálu ( i po vysazení antikoncepce mívám ms pravidelnou) a pak prostě přišla ms už normálně ? Anebo HA funguje tak, že ms může taky odsunout (když budu brát dvě plata po sobě), ale uspíšit byť jen o pár dní, max týden to nejde? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Při užití méně než 21 tablet je velké riziko selhání antikoncepce,raději bych na vašem místě cyklus prodloužil, záleží na tom jakou antikoncepci užíváte. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x