Ústa

Je toho normální??...co když je to HIV?děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Riziko vzniku HIV souvisí s rizikovým sexuálním chováním. Pokud máte v tomto ohledu podezření, nechte se pro Váš klid vyšetřit. Podle obrázku se domnívám, že jde o zduření slinných žlázek rtu, zcela neškodnou záležitost, která by měla během několika týdnů vymizet. Pokud by nevymizela určitě navštivte svého zubního lékaře. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: