Uterus subseptus bicornis

Dobrý den, moc bych Vás chtěla poprosit o radu. Dle UZ mám podezření na uterus subseptus bicornis dop. HSK před graviditou. Jsem trochu, zmatená jestli na tento zákrok jít či ne. Když podstoupím tento zákrok, bude větší pravděpodobnost, že početí potomka a těhotenství proběhne lépe než bez tohoto zákroku? A může tento zákrok způsobit neplodnost? Mohla bych poprosit o váš názor? děkuji

Odpověď odborníka:

Tento zákrok jistě neplodnost nezpůsobí ozřejmí poměry v dutině děložní a zjistí zda je potřebná korekce nebo nikoliv,rozhodně na něj bez obav jděte, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: