Utrogestan a těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Brala jsem clostilbegyt 3-7DC (1xdenně) a od 17DC utrogestan na 10ní. Ten jsem v pátek vysadila, v sobotu začla špinit a v neděli jsem zjistila, že jsem těhotná a pořád špiním. Mám utrogestan znovu nasadit? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, utrogestanem nic nezkazíte, užívejte ho nadále.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x