Utrogestan bez clostilbegytu

Dobry den, pane doktore. Rada bych se Vas zeptala, zda je mozne uzivat jen utrogestan bez clostilbegytu. Doktor mi predepsal tyto hormony na podporu pro otehotneni, Bohuzel posledni lahvicku s clostilbegytem nemohu najit. Dekuji, Gabina

Odpověď odborníka:

Utrogestan užívat můžete, ale nevyvolává ovulaci, je to gestagen používaný při poruchách související s deficitem progesteronu,

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: