Útvar na dělož. čípku

Včera jsem si našla na děl.čípku dva útvary velikosti hrášku,od minulého týdne bolesti v podbřišku,výtok žádný.Parner 4měsíční známost,u kořene penisu má bradavici, mohl mě nakazit?Poslední prohlídka na gynekologii před 3/4 rokem,vše v pořádku.

Odpověď odborníka:

Ano. může jít o tzv. kondylomata - virové bradavice, navštivte lékaře, léčba je nutná, tento virus zvyšuje riziko rakoviny děložního čípku. Léčit se musí i partner.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Riziko infarktu prozradí vápník v cévách!
Články: Riziko infarktu prozradí vápník v cévách!
Američtí vědci objevili...
8 tipů, které vám pomohou přežít první týdny odvykání
Články: 8 tipů, které vám pomohou přežít první týdny odvykání
Na celém světě je přibližně...
Alergičtí můžete být i na vodu
Články: Alergičtí můžete být i na vodu
Voda tvoří asi dvě třetiny...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Alergie na slunce
Články: Alergie na slunce
S časem dovolených a...
Těhotenství a štítná žláza
Články: Těhotenství a štítná žláza
Štítná žláza má významný...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: