Útvar na krku

dobrý den pane doktore,jsem několik týdnů po operaci příštitného tělíska,nad jizvou hned po operaci jsem měla takový jakoby tuhý váleček/tukový/,masíruji si to,ale žádné změny nepozoruji,docela mi to vadí při sklonění hlavy ,ztratí se to samo nebo bude potřeba chirurgický zákrok?Na krku to nevypadá moc hezky,děkuji za Vaši odpověď a Váš čas,Danuše

Odpověď odborníka:

Je možné, že se kolem stehu vyvinul drobný zánětlivý infiltrát, který postupně fibrotizoval - vazivová přeměna. Tento útvar by se dle stavu měl celý odstranit, ošetřit. Dostavte se na chirurgickou ambulanci nebo místo, kde jste byla operována k ošetření stavu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: