Uz, nt +, přesnost

Dobrý den, pane doktore, děkuji za Vaši odpověď. S dovolením mám ještě jednu otázku. Dle všech UZ vychází otěhotnění z pozdější ovulace (cca 20 DC). Je tedy možné z tohoto vycházet a spolehlivě vyloučit, že došlo k početí už hned 5-7 DC? Děkuji ještě jednou a Vám také přeji pěkný den.

Odpověď odborníka:

Myslím že z toho můžete se značnou mírou spolehlivosti vycházet. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: