Uzdička

Hezký den , je mi 42 let..sportuji-běh,posilovna..se stopořením a rozumnou výdrží jsem nikdy neměl problémi..Ale před rokem jsem musel ze zdr.problémů podstoupit obřízku a při výkonu jsem byl otázán zda si přiji přetnout i uzdičku, svolil jsem, a od té doby-zdá se mi,vzruším li se tak stopoření je nevyrovnané a krev z penisu během chvíle odejde samovolně pryč, nevydrží prokrvení dlouho a penis mipřipadá...jakoby mdlý.Při mastrubaci je to lepší, jistě- ztratil jsem trochu citlivost díky obnaženemu žaludu,ale začínám mít možná mylný dojem že přetětím uzdičky penis ztratil jakoby oporu a je tudíž ne zcela napnutelný a jen dodám že část uzdičky zůstala jen se o ní jakoby penis ,,neopře,,je nějaká možnost to napravit, nebo v čem je asi problém? Dá se s uzdička znovu -připojit? Aby byl penis napjatý a já měl zase pocit kvality stopoření?..Ps: nikdy by mě nenapadlo že budu kdy vůbec klást jakoukoliv otázku na takovéto téma-ale žvot mění a věk také..Děkuji,Martin

Odpověď odborníka:

Dobrý den, objednejte se na konzultaci k sexuologovi, tato vysoce specializovaná otázka zaslouží specializovanou odpověd - a já ji nemohu zodpovědně dát. Navštivte také stránky www.sexualne.cz, můžete tam nalézt ev.další nebo více podobné informace, je tam i seznam sexuologů u nás. Pokud by operativní řešení nebylo možné, sexuolog vám pomůže s metodami uspokojování a probere s vámi i podrobnosti vašich pocitů, návštěvu určitě zkuste. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: