Uzdička

Dobrý den, mám krátkou uzdičku, která při erekci začne bránit stáhnutí předkožka?y více pod žalud. Maximálně dovolí přetáhnout předkožku z celého žaludu, ale to je vše. Už tak je napnutá ažaž. Je možnost odstranit pouze uzdičku nebo musí pryč i celá předkožka? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Honzo. Je možné udělat i drobný korektivní zákrok na uzdičce, pokud si to situace vyžaduje. Samozřejmě až operatér určí, zda by ve Vašem případě nebyla lepší rovnou obřízka. Poradit se můžete bez obav, rozhodnutí, co s tím, je zcela ve Vašich rukou.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Články: Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Oteklý bolestivý kloub...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Alergik a topení – boj, který lze vyhrát
Články: Alergik a topení – boj, který lze vyhrát
Ústřední topení a radiátory...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x