Uzdička pod jazykem

Dobrý den, synovi je 2,5 roku a má uzdičku až ke špičce jazyka. Mluvit začal ve dvou letech. V této oblasti se setkávám s různými názory. Náš pediatr to zatím neřeší. Poraďte, prosím, zda a kdy je nutné provést zákrok, případně na chirurgii či ORL? Předpokládám, že není třeba celková anestezie? Předem Vám děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko! Názory se skutečně liší a osobně bych doporučoval přihlížet spíše k tomu, jak to syna limituje. Jaké má obtíže, jak mu tato uzdička vadí? Pokud mu uzdička vadí nebo jej omezuje, konzultujte stomatochirurga a domluvte se s ním.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sklivcové zákalky jsou neškodné, ale dokážou pěkně potrápit
Vyšetření trávicího traktu
Články: Vyšetření trávicího traktu
Zatímco dříve se mohli...
Zbavte se stresu a zastavte tak atopický ekzém
Články: Zbavte se stresu a zastavte tak atopický ekzém
Stres a atopický ekzém jdou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Hematologické vyšetření
Články: Hematologické vyšetření
Hematologické vyšetření je...
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: