Užití minisistonu

  • Dotaz od: Zuzana Escheová
  • Publikováno: 22.12.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, do teď jsem užívala antikoncepci Lyndynette20, ale přešla jsem na Minisiston. Moje doktorka mi řekla, že mám dobrat poslední balení Lyndynette pak 7dní pauzu a začít s minisiston, ale na příbalovém letáku je napsáno, že přípravek mám začít používat v den 1. krvácení i když jsem předtím používala.Přípravek jsem začala brát podle doktorky, ale teď mám obavy jestli není snížen účinek antikoncepce. Měla bych se chránit po nějakou dobu i jinak a pokud ano, jak dlouho?? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Doporučovala bych po dobu prvního týdne užívání nové antikoncepce používat ještě kondom.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zaháníte trápení jídlem? Známe lepší řešení
Články: Zaháníte trápení jídlem? Známe lepší řešení
Období Vánoc a přelomu roku...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
O bolestech zad aneb Něco tam přece tlačit musí
Články: O bolestech zad aneb Něco tam přece tlačit musí
Velmi často se v poradně...
Alkohol a paracetamol – co tato kombinace může udělat s játry
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x