Užíván mirtazapinu sandoz

Dobrý den,užívám měsíc Mirtazapin ,na noc 7,5 mg.Paní doktorka mi nyní zvýšila dávku na 15 mg.Než ale usnu,projíždí mi celým tělem takové zvláštní těžko popsatelné vlny chvění,vnitřního neklidu,od hrudníku až po nohy.Až mě to nutí se stále převracet a hýbat .Přitom cítím únavu,až otupělost,ale nemohu usnout.Co s tím?Děkuji moc za odpovědˇAlena.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Aleno, tzv. syndrom neklidných nohou je při užívání antidepresiv běžný nežádoucí účinek. Je závislý na dávce. Pokud Vás to výrazně omezuje, doporučuji se domluvit s lékařkou na výměně léku nebo opět snížení dávky. Sama ale prosím dávku nesnižujte. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: