Uzivani ad

Dobry den. Chci se zeptat, jiz tydnu uzivam na PP s Agorafobii Sertralin 100mg, zatim necitim zadne zlepseni. Je mozne, ze se ucinek dostavi pozdeji? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Jano, děkuji za Váš dotaz. Účinek Sertralinu může opravdu nastupit později. Obvykle se jedná o 3 až 4 týdny, kdy by se měl jeho účinek dostavit. Doporučila bych Vám ještě počkat a kdyby se Váš stav nezlepšoval do 4 týdnů, řešila bych to se svým psychiatrem. Ale pevně doufám, že Vám zabere. Děkuji za Vaši důvěru a přeji Vám příjemný den.

MUDr. Šárka Kolacíová
MUDr. Šárka Kolacíová

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: TH Klinika, Clinterap

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: