Užívání akneroxid 1é, aknemycin v těhotenství

Dobrý den, léčím s akné a dlouhodobě používám Akneroxid 10 a Aknemycin roztok. Jsem podruhé těhotná. Při prvním těhotenství mi má kožní lékařka nedoporučila tyto přípravky používat, ale nyní mi sdělila, že je oba mohu běžně užívat. Mohly se změnit kritéria používání těchoté léků v těhotenství? Nemohou nějak poškodit plod? Děkuji moc za odpověď. Přeji hezký den Lucie Akritidu

Odpověď odborníka:

dobrý den, přípravky můžete užívat,je to pro kožní podání,.pokud se budete držet běžného dávkování, nevstřebá se větší část do organismu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: