Užívání anabolu a divné pocity

dobrý den, již 5 let užívám euthyrox 85 mg denně na poruchu štitné žlázy, chci se zeptat jestli to má nějaký vliv na účinky anabolických steroidů konkrétně Anabol 5mg , protože při každém užití jedné tablety anabolu mám neskutečné bušení v hlavě a celkově takový divný pocit , ale tlak mám přitom normální , děkuji za odpověd , nashledanou

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martine, vzhledem k tomu, že se mi nepodařilo vypátrat, co se v přípravku Anabol 5 skrývá ...našla jsem pouze informace o tom, že se jedná o nejsilněji působí steroidní látku na světě (o čemž trošku pochybuji)...nedokážu vám na vaši otázku odpovědět. Já být vámi, tak tento preparát neužívám, zvláště, máte-li po něm takovéto divné pocity. Příjemný den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Užíváni anabolu a bušení v hlavě | Od: Evžen | 23.1.2015 14:06
Vážená doktorko Rosická, účinnou látkou v
Anabolu, na jehož (zne)užívání se ptá Martin je
methandienone.

Vážený Martine, jestli už jsi to neudělal, tak
růžové tabletky spláchni do WC, jejich užívání
bych nedoporučil člověku zdravému. Tobě bych
ho NEDOPORUČIL!! Navíc nepředpokládám, že by
Ti Anabol předepsal lékař. Takže o čem je
vlastně řeč...
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: