Užívání anasilonu

  • Dotaz od: František
  • Publikováno: 26.11.2014
  • uLékaře.cz

dobrý den mam už nějakej čas stavy pocení třes nohou a slabost na nohou únava tiky ve svalech záškuby nechutenství měl jse všechny vyšetření plicní kardiologický sono interna rozbory krve akorát na infekčnim bylo zjištěno že jsem prodělal mononukleózu nakone jsem skončil u psychiatra a dnes mi předepsala doktorka Ansilon tak bych se chtěl zeptat na jeho užívání

Odpověď odborníka:

Milý Františku. Lék Ansilan je ze skupiny takzvaných benzodiazepinů. v USA byly tyto léky na indexu již v 60. letech.V Česku mají tyto "neléky" boom. Přečtěte si přibalový leták a rozhodněte se,zda se Vám tento lék bude zamlouvat nebo ne. Kdybyste přišel ke mně do ordinace,řekl bych Vám,že Váš neklid má určitě nějakou příčinu a nejste pychicky nemocný. Pokud mi věříte,zkuste onu příčinukonečně řešit.,Míním, samozřejmě, vztahy. Zkuste jít směrem,který ukazuje Vaše srdce. Na světě není větších hodnot než SVOBODA,LÁSKA,PRAVDA a ODVAHA. Vykročte správnou cestou ihned.Teď jste mnohem silnější než za rok nebo za deset let. Odkládání důležitých kroků nás všechny oslabuje. Pokud jsem Vás neznechutil,napište mi něco o svém životě na mens-sana@seznam.cz Zkuste homeopatikum Sedatif PC 3x2. S upřímným poděkováním za důvěru a přáním brzkého vyřešení a uzdravení Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: