Užívání antibiotik

Již potřetí mi byl při výtěru z krku objeven Streptokok. Až teď - potřetí se můj lékař rozhodl ho přeléčit Penbene 1500 000 - 1tbl/8hod. Nemám žádné potíže, kdyby bakterii opakovaně neprokázal výtěr, asi bych na to nepřišla. Jsem aktivní sportovec, kolo/běh/fitness cca 4x - 5x týdně. Moje otázka zní, zda je nutné nějak omezit tréning či jeho intenzitu? Dle mého OL to není nutné ... Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Doporučila bych vám během užívání antibiotik klidový režim. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x