Užívání antidepresiv

Je mi 55 let,užívám pravidelně LEtrox a hormony,trpím již více jak 10 let chronickými bolestmi hlavy a migrénami. Zhoršilyse mi úzkosti a depresivní stavy,nemohla jsem usnout a v noci se budila. Byly mi předepsány antidepresiva- bolesti hlavy se zhoršily. Nyní mám náhradní antidepresivum Asentra 50,sice usnu,ale za necelé dvě hodiny jsem vzhůru a nemůžu spát. Když si vezmu tabletu na spaní (Dormicun),tak spím jen takčtyři hodiny a jsem zase brzy vzhůru, ačkoli mohu teoreticky ještě spát. Můžete mě poradit,zda mohu tak reagovat na toto antideresivum? Lékařka tvrdila,že by mě se spaní mělo zlepšit - beru je 14 dní, mám vytrvat? Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vytrvejte ještě alespoň týden. Pokud by se ani po týdnu spánek nelepšil, informujte o tom svou lékařku.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: