Užívání antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Bonadea 3. měsíc . Neberu ji ale pravidelně , sice ji beru každy den , ale pokaždé v jiný čas ( např.: jeden den v 7 rano , další den ve 12 v poledne ...) Je zvýšené riziko otěhotnění při ejakulaci uvnitř ? Četla jsem ze kdyz je to rozdíl do 12ti hodin tak je to OK, ale u me ten rozdíl je každy den par hodin . Dekuji

Odpověď odborníka:

Rozdíl by neměl být větší než 12 hodin ale zcela jistě nejlepší je pravidelnost. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: