Užívání antikoncepce

Dobrý den, mám dotaz, měli jsme s přítelkyní sex, četli jsme na jedny pořádně přes internet, že když se začíná brát antikoncepce v den menstrulace, tak působí hned. A my jsme měli pohlavní styk o týden déle. Ale když se blížil u mě výstřik, tak jsem vždy uhnul. Chtěl bych se zeptat, zda z tohohle nemůže otěhotnět. Děkuji Jirka

Odpověď odborníka:

Pokud byl pohlavní styk po týdnu užívání antikoncepce, k otěhotnění by dojít nemělo.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolesti hlavy (3. díl)
Články: Bolesti hlavy (3. díl)
Trápí-li Vás bolesti hlavy...
Lepku se u dětí nebojte. Neškodí, naopak chrání před celiakií
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: