Užívání antikoncepce

dobrý den, chtěla bych se zeptat. beru antikoncepci Lindynette20 a občas večer cítím tlak v nohách, brala jsem ji rok a celkem bez problémů, vysadila jsem ji na tři měsíce, ale vzhledem k nepravidelnosti cyklu jsem ji začala opět brát. mám ji změnit? děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Pokud jste ji brala bez problémů,není důvod ke změně ,bylo by vhodné nechat si zkontroloval praktickým lékařem stav žil dolních končetin,tlak v nohách po celém dní není nic neobvyklého. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: