Užívání belohair 5%

Dobrý den. Chci se zeptat, zda je u třítýdenního uživání Belohair 5% v pořádku, že se mi zvýšilo vypadávání vlasů. Belohair 5% Užívám k potlačení vypadávání vlasů. Plešatost mám v genech.

Odpověď odborníka:

Milý Romane, pokud vlasy během užívání belohairu padaly, tak to byly ty vlasy, které již měly poničenou cibulku vlasovou a na takovou cibulku Belohair nezabere. Belohair pomůže pak cibulku obnovit!

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: