Užívání clostilbegytu v těhotenství

Dobrý den, jsem v 5. týdnu těhotenství. Léčila jsem se na anovulaci a z tohoto důvodu užívala 5.-9. den cyklu clostibegyt na podporu ovulace. Bohužel jsem tyto léky užívala i v době, kdy jsem již byla těhotná (4. týden). Může užívání způsobit poškození plodu? Děkuji, Katka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, užívání clostilbegytu by vliv mít nemělo.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: