Užívání entizolu

Dobrý den,na přeléčení kvasinkové infekce jsem dostala na 10 dní vaginální tablety Klion-D,a navíc Entizol na 10 dní pro mě i pro partnera. Chci se zeptat, jestli nevadí, když jsem začala s léčbou o 5 dní dříve než partner, a jestli můžeme mít styk po dobrání poslední vaginální tablety, i když partner ještě bude užívat Entizol.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Raději vyčkejte až po přeléčení partnera.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: