Uzivani entizolu a ospenu

Dobry den, chci se zeptat zda neni porusen ucinek jednoho z leciv pro vzajemnem uzivani? Uzivam entizol na candidozu a ospen 1000 na anginu. Dekuji

Odpověď odborníka:

Tato antibiotika lze kombinovat, pokud je to nutné. Entizol však na kandidózu neúčinkuje - pokud máte kvasinkovou infekci, měla byste být léčena antimykotiky. Zřejmě Vám byl Entizol nasazen z jiného důvodu (např. se podává při bakteriální vaginóze - zapáchající výtok).

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: