Užívání helicidu

dobrý den,dcera 10 let užívá helicid kvůli refluxu a mám pocit,že od té doby co ho užívá má větší chut k jídlu a přbírá což si myslím,že není dobré protože protože v 10 letech váží 41kg.Je tedy možné,že helicid povzbuzuje chut k jídlu? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mezi nežádoucími účinky Helicidu se zvýšená chuť k jídlu neuvádí, nejspíše toto spíše léky ovlivněno nebude. Hmotnost Vaší dcerky je skutečně vyšší, i když nevím, jak je vysoká. Nejlepší bude vést ji ke sportu a racionálnímu stravování. Pokud nebude zvyklá na sladkosti a podobné věci, i v dospělosti se jí to bude hodit. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x